söndag 20 juni 2010

Summering av Jönköping dag 2

För vår del blev det en tredjeplats i unghundskonkurrensen, med CK för Borghild, men i Bästa tik var konkurrensen för hård för oss. Mindy tog veteranklassen, med CK men inte heller hon lyckades placera sig i bästa tik. Gott nog så ändå, vi hade 13 mil att åka enkel väg och fick i alla fall goda resultat, somliga som åkt betydligt längre fick nöja sig med släta ettor... Vi fick även en stund i stora ringen tillsammans med en mycket imponerande samling veteraner av alla upptänkliga raser. Torbjörn Skår hade visserligen ingen rosett över till oss, men vi är glada ändå, bara detta att ha en vacker och pigg veteran att ställa ut är stort nog det!

Tältplats fanns, i andra led visserligen, men vi hittade goda vänner vid ringside och satt vackert där medan hundarna hade det lugnt och skönt i tältet. Solen lyste från och till hela utställningen och jag hörde visserligen någon säga att de kände en regndroppe vid något tillfälle, men till oss räckte de inte. Först när vi packat in allt i bilen för hemresan kom det en skur.

Nu tar vi ledigt från utställningsverksamheten över midsommar - i juli blir det full fart framåt igen. Borås första helgen, Tvååker andra helgen, Vårgårda tredje helgen och så avslutas sviten  med Ransäter sista helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar