söndag 14 november 2010

Dimman lättar

Ja, inte ute, där är det och har varit ganska höga moln med en del nederbörd av och till. Men förkylningsdimman i min hjärna börjar sakta lätta.

Den här förmiddagen har det resulterat i en uppdatering av vår hemsida. Det har ju hänt litet i kenneln de senaste månaderna. Roger är äntligen också officiellt delägare i kenneln och resultaten från höstens utställningar i Skåne är sent omsider uppdaterade.

Vi på Lady Ninjas går nu till vintervila i utställningsverksamheten och kan blicka tillbaka på en mycket omväxlande säsong. Ömsom vin, ömsom vatten skulle man kunna säga - och då minns vi särskilt det vatten som i mycket generösa mängder tilldelades oss ovanifrån på kennelns hittills i historiens största framgång. Jag talar om SSTS Lokalavdelning Vänerområdets utställning i Vårgårda den 17 juli där Borghild dels tog sitt andra Cert en vecka efter att hon tog sitt första och dessutom blev BIR och BIS samt tilldelades den ärorika titeln Skandinavisk Klubbvinnare 2010.

I januari gör vi ett kort gästspel på utställningsscenen när SSTS Lokalavdelning Väst har sin special på My Dog, sedan fortsätter vi vintervilan för att åter ge oss ut på vägarna och i ringarna när vintern är väl undanpackad för säsongen. Kanske att vi gör ett gästspel i Malmö i mars, annars blir det Skaraborgs Läns KK som får inleda säsongen i maj.

Innan dess hoppas vi också ha fått våra hett efterlängtade valpar. Lady tittar undrande på mig varje gång jag tar upp henne i knät och lägger en varsam hand på hennes lilla mage - men än kan jag inte säga om det finns något smått där inne. Tiden för när första fosterrörelserna bör ge sig till känna är dock nära nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar