onsdag 29 december 2010

Det ska böjas i tid



Liten Oliver eller Orlando? vi får se vad namnet blir. Hacker kanske! Sitter nöjd med tillvaron på mattes dator. Tre och en halv vecka ung. Nyfiken på livet. Otroligt söt och kanske, kanske blir han silversobel. En ovanlig, för att inte säga exklusiv färg på tibbe. det bästa med honom, och hans syskon, är dock deras otroliga lugn. Vad som än händer omkring dem så ser de med upphöjt lugn på det.


I går kväll flyttade de ut i stora världen, till resten av flocken i matrummet. Flickorna var, och är, mycket intresserade av de nya valparna och Lady är stolt och cool mamma. Alla besökande välkomnas med lugnt överseende. För undvikande av olyckor är de tills vidare inneslutna i en stor valphage - småvalpar hamnar så lätt i trubbel om de får frigång - men de har nu alla sina mostrar, mormor, gammelmormor m fl inom syn- hör- och dofthåll. Liksom diskmaskin, dammsugare, TV, stereo och allt annat som väsnas i ett hem.

Orlando får det bli. Händel är en av mina favoriter så det känns följdriktigt att denne lille favorit får sitt namn efter en opera av Händel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar